Здравейте, току що се регистрирах. Предстои ми покупка на 159ка до 2-3 дена въпреки че всички ме разубеждават съм си решил да си купя такава. Въпросът ми е кой двигател от дизеловите е по читав 2.4 200 коня или 1.9 150 коня. Блазни ме по мощния. Нужен ми е и съвет какво да гледам при покупката-как да разбера дали турбото не е прецакано, дюзите, съединителя дали не е заминал(маховика най вече), изобщо често срещани проблеми.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Покупка на 159- 2.4 или 1.9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
1.9 е по-евтин уж за поддръжка и с по-евтини части...
вървежа на 2.4 обаче бързо ще надделее, ако въпросните посочени от теб неща са наред няма да имаш грижи освен високия разход
ако работи глатко и мърка петака значи всичко е наред...
така задочно никой не може нищо да ти каже конкретно
гледай рейката да е тавряс - на 2.4 е по-разпространен бъгsigpic
днес съм в почивка ---
-
Първоначално публикувано от deyanboy78 Покажи съобщениеЗдравейте, току що се регистрирах. Предстои ми покупка на 159ка до 2-3 дена въпреки че всички ме разубеждават съм си решил да си купя такава. Въпросът ми е кой двигател от дизеловите е по читав 2.4 200 коня или 1.9 150 коня. Блазни ме по мощния. Нужен ми е и съвет какво да гледам при покупката-как да разбера дали турбото не е прецакано, дюзите, съединителя дали не е заминал(маховика най вече), изобщо често срещани проблеми.
тези неща може да ги разбереш,като отидеш с колата в сервиз прегледат е и после,ако всичко е ок плащаш и даваш гас якоAlfa Romeo 145 junier -на части/Alfa Romeo 2.0 QV НА ЧАСТИ/Alfa Romeo 156 2.0 TS GTA-Продадена/
Аlfa Romeo 155 1.7ts-Продадена/Volvo V70 2.4 140 1999g-Продава се/Настояща Volvo V70 2.0 TURBO AWD 226(За сега)Кончета!
Comment
-
От автокъща ще е изборът - харесал съм ето тея двете-но и двете стоят от дълго време да се продават-
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...057&f1=details тая стои поне от 4 месеца да се продава- беше с чужда регистрация за 19900 лв, вече гледам е регистрирана и е 17200- града и гсм номера за връзка е същия
другата е тая- http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...460&f1=details - тая цена не е мръднала доста време- но със сигурност ще има пазарлък за цената. Ако някой знае нещо за тея двете коли ще съм благодарен да ми каже
Comment
-
Защо не видиш тези, които се продават във форума, 1.9 са. Може по да ти се хареса...
- http://clubalfaromeo.com/forum/showt...&highlight=159
- http://clubalfaromeo.com/forum/showt...&highlight=159sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Изискванията ми към колата е да не е комби, да е с кожен салон задължителноLast edited by deyanboy78; d.m.y г., 13:36.
Comment
-
Първоначално публикувано от MuryЦецо,ако шефчето ти е приятел ОК,ама тази кола е с гърмяли всички бегове,затова е шито таблото,и даже се съмнявам че пасажерския бег въобще го няма.Идвала е в сервиза-затова знам.Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
0879369082
Comment
-
Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщениеМъри, тази 159 СА8909 сигурен ли си, че точно тази е била при теб?
П.С.Даже колата е идвала 2 или 3 пъти в сервизаFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Колеги утре ще тръгвам да разгледам какво има по автокъщите из Пловдив, София и Дупница- най много пе притеснява колата да не излезе крадена и като отида в КАТ да я регистрирам да ми я вземат. И тогава ни кола ни париОт автокъщите фактури ли миздават или се ходи при нотариус и ако е фактура трябва да го накарам да е на реалната стойност която плащам.
Comment
-
Първоначално публикувано от deyanboy78 Покажи съобщениеКолеги утре ще тръгвам да разгледам какво има по автокъщите из Пловдив, София и Дупница- най много пе притеснява колата да не излезе крадена и като отида в КАТ да я регистрирам да ми я вземат. И тогава ни кола ни париОт автокъщите фактури ли миздават или се ходи при нотариус и ако е фактура трябва да го накарам да е на реалната стойност която плащам.
155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
Comment