Известие

Collapse
No announcement yet.

Покупка на 159- 2.4 или 1.9

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Покупка на 159- 2.4 или 1.9

Здравейте, току що се регистрирах. Предстои ми покупка на 159ка до 2-3 дена въпреки че всички ме разубеждават съм си решил да си купя такава. Въпросът ми е кой двигател от дизеловите е по читав 2.4 200 коня или 1.9 150 коня. Блазни ме по мощния. Нужен ми е и съвет какво да гледам при покупката-как да разбера дали турбото не е прецакано, дюзите, съединителя дали не е заминал(маховика най вече), изобщо често срещани проблеми.

1.9 е по-евтин уж за поддръжка и с по-евтини части...

вървежа на 2.4 обаче бързо ще надделее, ако въпросните посочени от теб неща са наред няма да имаш грижи освен високия разход

ако работи глатко и мърка петака значи всичко е наред...

така задочно никой не може нищо да ти каже конкретно

гледай рейката да е тавряс - на 2.4 е по-разпространен бъг
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

Ами ще разбереш след като я купиш и след седмица ще й знаеш кътните зъби, но вече ще е късно и да я върнеш, ако се окаже, че не си изкарал късмет.
      ex Алфа 147 1.9 JTD 8V 115CV "+" 140CV

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от deyanboy78 Покажи съобщение
        Здравейте, току що се регистрирах. Предстои ми покупка на 159ка до 2-3 дена въпреки че всички ме разубеждават съм си решил да си купя такава. Въпросът ми е кой двигател от дизеловите е по читав 2.4 200 коня или 1.9 150 коня. Блазни ме по мощния. Нужен ми е и съвет какво да гледам при покупката-как да разбера дали турбото не е прецакано, дюзите, съединителя дали не е заминал(маховика най вече), изобщо често срещани проблеми.

тези неща може да ги разбереш,като отидеш с колата в сервиз прегледат е и после,ако всичко е ок плащаш и даваш гас яко
        Alfa Romeo 145 junier -на части/Alfa Romeo 2.0 QV НА ЧАСТИ/Alfa Romeo 156 2.0 TS GTA-Продадена/
        Аlfa Romeo 155 1.7ts-Продадена/Volvo V70 2.4 140 1999g-Продава се/Настояща Volvo V70 2.0 TURBO AWD 226(За сега)Кончета!

Comment

2.4 200 коня е далеч по добрия вариант
          155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

От автокъща ще е изборът - харесал съм ето тея двете-но и двете стоят от дълго време да се продават-
            http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...057&f1=details тая стои поне от 4 месеца да се продава- беше с чужда регистрация за 19900 лв, вече гледам е регистрирана и е 17200- града и гсм номера за връзка е същия
            другата е тая- http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...460&f1=details - тая цена не е мръднала доста време- но със сигурност ще има пазарлък за цената. Ако някой знае нещо за тея двете коли ще съм благодарен да ми каже

Comment

Защо не видиш тези, които се продават във форума, 1.9 са. Може по да ти се хареса...

- http://clubalfaromeo.com/forum/showt...&highlight=159
              - http://clubalfaromeo.com/forum/showt...&highlight=159
              sigpic
              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Изискванията ми към колата е да не е комби, да е с кожен салон задължително
                Last edited by deyanboy78; d.m.y г., 13:36.

Comment

Аз пък бих потърсил най-новият мотор 2,0 JTDm 170 к.с.
                  Giulietta 1,6 JTDm 2013
                  156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Моя съвет е намири си 2.4 ама не от евтините и винаги

като седнеш да я подкараш ще изпитваш едно много приятно чувство.
                    145 1.4ТС 97г.EX,156sw2.4jtd 20V 2005 EX,
                    159sw 2.2jts ti 07г. EX,147 1.9jtdm 8V 07г.EX
                    159 1.9jtdm 05г.

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                      Цецо,ако шефчето ти е приятел ОК,ама тази кола е с гърмяли всички бегове,затова е шито таблото,и даже се съмнявам че пасажерския бег въобще го няма.Идвала е в сервиза-затова знам.
                      Не, не са ми приятели. Но просто я видях и качих. А ти я познаваш - значи колегите да бягат от нея. А аз ще имам едно наум вече за тях. Th's
                      Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
                      156 1.8TS 16V (01.2001)
                      147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
                      0879369082

Comment

Мъри, тази 159 СА8909 сигурен ли си, че точно тази е била при теб?
                        Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
                        156 1.8TS 16V (01.2001)
                        147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
                        0879369082

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
                          Мъри, тази 159 СА8909 сигурен ли си, че точно тази е била при теб?
                          Абсолютно,тъмно синьо комби с бежов салон и шито табло,с около 15 грешки в еърбеците включително и краш дата/не запомних датата/беше на едно момче по едно време,после едно момиче я докара заедно с баща си и майка си,казаха че няма да я продават а щели да ис я карат,ма на явно са я бартеросали в автокъщата

П.С.Даже колата е идвала 2 или 3 пъти в сервиза
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Колеги утре ще тръгвам да разгледам какво има по автокъщите из Пловдив, София и Дупница- най много пе притеснява колата да не излезе крадена и като отида в КАТ да я регистрирам да ми я вземат. И тогава ни кола ни пари От автокъщите фактури ли миздават или се ходи при нотариус и ако е фактура трябва да го накарам да е на реалната стойност която плащам.

Comment

Първоначално публикувано от deyanboy78 Покажи съобщение
                              Колеги утре ще тръгвам да разгледам какво има по автокъщите из Пловдив, София и Дупница- най много пе притеснява колата да не излезе крадена и като отида в КАТ да я регистрирам да ми я вземат. И тогава ни кола ни пари От автокъщите фактури ли миздават или се ходи при нотариус и ако е фактура трябва да го накарам да е на реалната стойност която плащам.
                              Ако колата е внос от Италия мога да ти помогна и да я проверя моментално,трее ми само номера на сертификата за собственост CDP този номер кадето е долу в дясно.Ако е с австрииски документи тогава трее много да внимаваш,дали колата идва верно от Австрия или е била Италиянка без документи и са и направили Австрииски Типеншаин.Пожелавам ти успех в търсенето.
                              155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Working...
                              X